Står du og har akut brug for en tandlæge på Østerbro efter for eksempel en tur i Parken hvor der er spillet finale kamp og hvor der blev en masse turbulens der endte med at du fik slået din tand ud, ja, så er der sandelig kommet en akut tandlæge på Østerbro, med de sidste nye tandlæge udstyr. Jeg kan huske da jeg fik lavet mine tænder i Polen, at jeg var meget imponeret over deres fine tandlæge klinikker med de sidste nye ting inden for tandlæge verdenen. Jeg kunne sidde og kigge med på hvad der var galt med mine tænder på en tv skærm, og jeg mærkede ikke spor under selve behandlingen. De var dygtigt og meget effektive.

Tandlægeskræk

Det er ikke sjovt at være et lille barn der skal holdes fast, når han eller hun skal til tandlæge bare for at få kigget sine tænder efter. Så når du søger efter akut tandlæge østerbro, så vær sikker på at de kan håndtere børn, og at de har fokus på behandling af tandlæge skræk, så børn ikke senere i liver, bliver til de voksne, der ikke kommer til tandlæge, fordi de har dårlige minder fra deres barndom med tandlæger. det kræver kompetente og erfarne tandlæger, især hvis det handler om en akut behandling med et barn der lider af tandlæge skræk. Jeg selv har selv haft denne oplevelse, og jeg ønsker ikke at andre skal igennem det samme som mig. Jeg gik i mange år uden tandlægebesøg grundet tandlægeskræk.

You may also like

Leave a Comment