Man skal huske de aftaler med ens kiropraktor

by admin

Vi mennesker er sådan indrettede, at vi mest gør noget ved tingene, når de begynder at gøre ondt eller genere os, og det kan måske undre, at vi er så dårlige til at forebygge, når det trods alt kan tage mere tid og flere penge, at man skal bekæmpe, men det har også noget at gøre med, at vi ikke skal være dødsangste og hele tiden gå at bekymre os, for ellers ville vi ikke komme frem i tilværelsen – det er ren evolution.
Derfor tænker man måske ikke over, hvordan ens krop har det, før den begynder at gøre ondt, hvor vi måske noget før burde være begyndt at træne den eller motionere den, men siden vi ikke kan mærke skavanker, så tænker vi ikke over, at det er en god idé, eller vi udsætter det til et senere tidspunkt.
Så en dag kan der pludselig være noget galt med kroppen, hvor det har været en begyndende smerte, som vi forsøgte at ignorere, men med tiden voksede den sig bare større, så vi måtte indse, at den ikke forsvandt af sig selv, og vi måtte tage til en Kiropraktor Aalborg for at få gjort noget ved det.

Du skal ikke droppe en aftale med din kiropraktor

Det var heldigvis en god beslutning, for selvom man lige skulle finde ud af, hvad der var galt, og man virkelig godt kunne mærke, at den kiropraktor rev og flåede i ens krop, så havde man det trods alt godt bagefter.
Man får så en opfølgende aftale, hvor man skal komme forbi at se, hvordan tilstanden står til med kroppen. Det er jo ligesom at tage bilen til syn, hvor man ikke håber, der er noget galt med den.
Men man tænker så, at siden der ikke er noget galt med den, så er der jo ingen grund til at spilde ens egen eller kiropraktorens tid, når vedkommende sikkert har andre klienter, der har større problemer.
Men det er netop en del af din behandling, at man skal følge op på, om det kunne komme igen, og den slags aftaler skal man ikke hoppe fra.

You may also like