I disse efter Coronatiden, ja, ved godt at den ikke er helt overstået, men mange af os er blevet vaccineret, og nogle af os der er vaccineret mod Corona, har måske fået nogle eftervirkninger. Healing kan være med til at lindre disse eftervirkninger, det kaldes Thetahealing-teknikker – kan ikke lige helt forklare hvordan det virker, men det er noget med at hjernen kommer til at fungerer helt normalt som før vaccinationen.

Jeg er sikker på at den bedste thetra behandler kan hjælpe mig med at forklare helt nøjagtig hvad det er for en teknik. Man kan selvfølgelig også bare google vacination healing og se hvad der kommer frem.

Healing

mange tror på healing, og jeg tænker at tro flytter bjerge – vores hjerne kan mange gange spille os et pus, og dermed gøre os syge. Det ser ud til at nogen har fanget noget af essensen i det med hjernen. Tager vi kinesiske tradition, så hælder de mere til at vores hjerne sidder i maven – og derfor fokuserer de på maven og vores tarmflora. Jeg er sikker på at alle former for healing er effektivt, hvis man tror på det, og vil gøre en indsats for at få det bedre. Man kan jo også tro på at det man gør for sig selv, er med til at vi får det bedre – det at elske sig selv, kan faktisk godt være en udløsende faktor til at vi får det bedre. Uanset hvad, så er berøring og kærlig omsorg en god grobund for at få det godt.

You may also like

Leave a Comment