Træemballage til ethvert formål

by admin

I disse tider bliver der tænkt mange tanker om, hvordan vi kan skabe et bedre miljø på vores klode. Verden ser ikke længere ud som for blot hundrede år siden. Den industrielle tidsalder har glemt at rengøre og rydde op efter sig, og regningen kommer i disse år. Det er især den yngre generation opmærksom på – de skal jo ‘arve’ kloden – men også en del af de ældre generationer er i disse år ved at finde nye veje for at beskytte kloden mod yderligere forurening. En af måderne, at tage vare på vores verden, er ved at genbruge materialer.

Hos Tipa Træemballage sælger de ikke kun nye, men også brugte træpaller. Tipa Træemballage sælger både EUR paller, engangspaller samt pallerammer. Tipa køber desuden også brugt træemballage, så der er ingen grund til at smide det ud. Tipa Træemballage har mere end 15 års erfaring med køb og salg af træemballage. Virksomheden har mange forskellige typer paller og pallerammer, både hel- og halvpaller.

De mest almindelige træpaller er EUR pallerne. De er alle varmebehandlede, hvilket sikrer, at der ikke er mug eller dyr i dem. Af de gamle paller sælger Tipa Træemballage både varmebehandlede og ikke-varmebehandlede paller. Tipa har også B-paller. Det er paller, der EUR stemplerne ikke længere er synlige, eller som har fået nogle ridser. Disse B-paller kan ikke bruges til eksport, men kan derimod sagtens bruges til forsendelser indenfor Danmarks grænser. Lageret indeholder foruden B-pallerne også helpaller, halvpaller samt kvartpaller.

Står man med en forsendelse og ved ikke, hvilken træemballange, der skal bruges, så hjælper Tipa Træemballage gerne med at finde ud af dette. Er man en større virksomhed, der dagligt bruger træemballage, så kan Tipa Træemballage hyres til at gennemgå træemballageforbruget for at se, om der er noget økonomisk at hente.

You may also like