DT Emballage

by admin

Plastic er et utroligt holdbart materiale, og det er formentlig også derfor, at mange både private og erhvervsdrivende bruger materialet. I erhvervslivet bruges plastic blandt andet i form af plastpaller. Plastpaller er et alternativ til de traditionelle europaller, som anvendes til opbevaring og transport af forskellige artikler. I modsætning til træpallerne, er plastpaller nemmere at transportere, og de er sågar også billigere. Hvis man sammenligninger plastpaller med træpaller, så vejer plastpallerne mindre, og alene det gør også, at de er billigere at transportere, samtidig med, at de er meget robuste. Faktisk er en plastpalle noget mere holdbar og har derfor en længere levetid end en træpalle, som de traditionelle europaller også kaldes.

Hos firmaet DT Emballage kan man købe et væld af forskellige plastartikler, som kan bruges til transport og opbevaring. DT Emballage sælger blandt andet plastpaller, hvor disse plastpaller fåes i flere forskellige størrelser, alt efter hvilket behov man har til det. Er der ingen af de standardiserede størrelser, som imødekommer kundens behov, så fremstiller DT Emballage også plastpallerne efter kundes ønsker i forhold til størrelse. DT Emballage sælger både nye og bruge plastpaller.

Udover plastpaller, så forhandler DT Emballage og mange andre artikler i plastic herunder plastbøtter, plastspande, plastkar og plastkasser. Plastbøtterne og spandene i plast anvendes til et væld af formål, men særligt kokke- og køkkenindustrien gør i høj grad brug af plastbøtter og spande, da de egner sig godt til opbevaring af madvarer. I en plastspand såvel som en plastbøtte kan låget lukke fuldstændig tæt, hvilket forlænger madens holdbarhed og samtidig sørger for, at der ikke kommer luft eller bakterier ind. Hos DT Emballage finder man plastspande og plastbøtter i små størrelser (fra 280 milliliter) og helt op til de store størrelser, som er 5000 milliliter.

You may also like