Reklameskilte

by admin

Få det helt rigtige reklameskilt

Et skilt på facaden kan gøre enormt meget for din virksomhed – det skaber både blikfang, opmærksomhed, og det hjælper dig med at holde dig top of mind hos dine kunder.

Reklameskilte i forskellige former

Leder du efter de helt rigtige reklame skilte, er du kommet til det rette sted. Reklameskilte kan være i mange forskellige former, for eksempel

  • Vingeskilte
  • Galgeskilte
  • Skiltepyloner
  • Facadebogstaver
  • Facadeskilte
  • Stofbanner

Når du skal vælge dit reklameskilt, skal du tænke på, hvad du skal bruge det til. Har du en butiksfacade, der ligger i en gågade og klods op og ned af mange andre butikker? Har du en virksomhed, der ligger i et industrikvarter? Har du brug for reklameskilte til en messe? Der findes mange forskellige måder at lave reklameskilte på, og dem alle sammen kan du se på www.flexskilte.dk

Facadebogstaver

Den helt eksklusive måde at lave et skilt på er helt klart ved brug af smukke facadebogstaver. Du kan få dem i alle størrelser og tykkelser, og materialet kan være for eksempel børstet messing, som giver det helt rigtig look.

Vil du gerne have, at dine facadebogstaver skal være ekstra tykke, så de stikker et godt stykke ud, kan de laves i plast og lakeres i den farve, du ønsker.

Uanset hvilken form for facadebogstaver du vælger, får du dem altid leveret med usynlig montage, så hverken skruehuller eller noget andet forstyrrer udtrykket på væggen.

Hos Flexskilte er du sikker på at få et reklameskilt i kvalitet, som holder i mange år.

You may also like

Leave a Comment