Hvad havet byder på

by admin

Når man taler om, hvad havet byder på, så vil nogle måske tænke kulinarisk. Hvordan man kan få de lækreste hummere, muslinger, krabber og rejer til at blive de lækreste retter. Da havet ikke er et udtømmeligt reservoir, så er der desværre kommet begrænsninger på, hvor meget man må fange af havets goder. På grund af at efterspørgslen er blevet større end udbudet, så er priserne på Havets Goder spurtet til vejrs. Når sundhedsstyrelsen anbefaler to gang fisk om ugen, så er det de færreste, der kan lægge disse to gange i hummere, krabber og rejer. Derimod kan behovet opfyldes med markel i tomat og tun på dåse, som er havets goder på en lidt mere skjult måde.

Havets goder kan også være den ro, som mange kan finde tæt på havet. Der er ikke noget mere beroligende end at befinde sig på en strand udenfor myldretid. Her kan bølgernes brusen og det bløde sand være med til at ‘grounde’ personen.

You may also like