Det rigtige Dantherm filter

by admin

Det er selvfølgelig vigtigt at man får det rigtige filter til sit Dantherm ventilations anlæg – derfor har jeg også købt mine hos filterlagret.dk hvor jeg kunne få dem til en rimelig pris – nu er jeg jo ikke storforbruger af disse filtre, så jeg fik ikke mængderabatten – men selv uden, var prisen rimelig. for mig er det vigtigt at jeg har frisk og ren luft i mit hjem, så derfor skrifter jeg også mine Dantherm filtre jævnligt. Jeg tænker det er ligesom de filtre der sidder i ens bil, de skiftes jo også af og til. Jeg blev meget forundret over hvordan sådan et brugt filter ser ud, også selvom der ikke er gået lang tid – så sad der rigtig meget smuds i det. Der er selvfølgelig forskel på om det er smuds filteret eller pollenfiltret når vi taler om hvor lang tid der skal gå imellem skiftene.

Dantherm filter

Hvis jeg husker rigtigt så skal mine filtre skiftes ca hver tredje måned, og mit pollenfilter skiftes et par gange om året jf. producentens anbefalinger til udskiftning af Filtre til Dantherm. Men jeg har gjort det til en vane at skifte begge filtre samtidig, så får jeg et bedre indeklima. Jeg går også og overvejer om jeg skal skifte over til at få en abonnement ordning, så mine filtre kommer løbende og med jævne mellemrum, uden at jeg selv skal gå og holde styr på det. Min erfaring med filterlageret.dk er positiv, og har aldrig haft nogle problemer med deres produkter.

You may also like

Leave a Comment