Den bedste stilling er den næste stilling

by admin

Med teknologiens tidsalder, så er mange mennesker kommet væk fra landbruget og produktionen for at sidde på kontor hele dagen. Det kræver noget af en krop ikke at få den naturlige træning, der ligger i et fysisk arbejde. Selv om man nemt kunne blive slidt ned i landbruget, så er stillesiddende arbejde ikke nødvendigvis bedre for kroppen. Menneskekroppen er trods alt bygget til at blive brugt. Det er ikke uden grund, at vi har fået muskler, og bliver de ikke brugt, så går det galt. Der opstår nemt ondt i ryggen, i nakken, i albuen, når de ensidige stillinger fortsættes dag ud og dag ind. I årernes løb er der formet en uddannelse og et begreb, der handler om ‘ergonomi’. Ergonomi handler om, at kroppen har de rigtige forudsætninger og stillinger til at være velfungerende i jobbet. Det handler om, hvordan borde, computere og stole er indstillede. Facts er dog, at der ikke er én arbejdsstilling, der er perfekt. For enhver stilling bliver for ensformig, hvis det kun er den, der bliver taget i brug. Det handler derimod om, at den bedste stilling er den næste stilling.

Her kommer KontorZonen til hjælp. KontorZonen handler med ergonomiske kontorstole, der kan hjælpe kroppen med at sidde bevægeligt. Det er alligevel mange timer, der tilbringes på arbejdspladsen. KontorZonen sælger både nye og brugte kontorstole. For eksempel ser man på deres hjemmeside de meget populære ergonomiske kontorstole Ergotec Basic sadelstol samt Håg Capisco kontorstole med gaslift. Se mere på KontorZonens hjemmeside og Bestil din ergonomiske kontorstol her.

Udover kontorstole, så sælger KontorZonen også ergonomiske kontorborde, opbevaringsmøbler, skillevægge, whiteboards og belysning. I det hele taget er de en kontorforsynings shop, der har et bredt udvalg til kontoret. KontorZonen opkøber gerne partier af ergonomiske kontormøbler.

You may also like